Ο Όμιλος Inner Wheel Ρόδου παρέδωσε τρόφιμα στο Συσσίτιο του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας του Δήμου Ρόδου 14-07-2017 Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ο πολιτισμός μιας κοινωνίας κρίνεται από το πώς αντιμετωπίζει τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού. Στη γενικότερη κρίση που βιώνει η χώρα μας έχουν ανατραπεί πολλά που θεωρούσαμε δεδομένα, όμως η κοινωνία της Ρόδου έχει αποδείξει επανειλημμένα ότι διαθέτει ευαισθησία και ότι στηρίζει ενεργά κάθε προσπάθεια που έχει στόχο την ανιδιοτελή προσφορά.


Σε όλες αυτές τις πράξεις αλληλεγγύης ο Όμιλος Inner Wheel Ρόδου πρωτοστατεί εδώ και 50 χρόνια με κοινωνικές και φιλανθρωπικές δράσεις. Οι πράξεις ανθρωπιάς και αγάπης των μελών του ενώνουν και δυναμώνουν την κοινωνία, δίνουν ελπίδα για μια καλύτερη προοπτική για τη Ρόδο, για τη χώρα, για όλους μας.

Μία τέτοια πράξη αλληλεγγύης είναι και η πρόσφατη σημαντική προσφορά σε τρόφιμα, των μελών του Ομίλου Inner Wheel Ρόδου προς το Συσσίτιο του Δήμου Ρόδου για την σίτιση οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας.

Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου Inner Wheel Ρόδου και συγκεκριμένα η Πρόεδρος κα Βεατρίκη Σέρβου, η αντιπρόεδρος κα Χριστίνα Μοσχή, η ταμίας κα Ρίκα Πάλμου, η υπεύθυνη εκδηλώσεων κα Έφη Νικολιδάκη και οι εκπροσώποι της 247 Περιφέρειας Inner Wheel κυρίες Μαρία Νικολιδάκη και Μαίρη Σαρίκα, επισκέφθηκαν το χώρο του Συσσιτίου του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου (ΔΟΠ), ξεναγήθηκαν από τον πρόεδρο του ΔΟΠ και το δημοτικό σύμβουλο κ. Σωτήρη Πετράκη, ενημερώθηκαν για τις ανάγκες του και προχώρησαν στη δωρεά τροφίμων για τις ανάγκες του Συσσιτίου.

Παρούσες ήταν και η διευθύντρια του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας του Δήμου Ρόδου κα Δέσποινα Πάττα, η προϊσταμένη του Τμήματος Κοινωνικών Υπηρεσιών κα Ειρήνη Κοτσαμπασάκη και η υπεύθυνη του Προγράμματος Παροχής Συσσιτίου κοινωνική λειτουργός κα Δέσποινα Περάκη.

Ο Δημοτικός Οργανισμός Πρόνοιας του Δήμου Ρόδου προσφέρει πλήρη διατροφική κάλυψη με 2 διαφορετικά γεύματα την ημέρα, μεσημέρι και βράδυ, σε 152 οικονομικά αδύναμους κατοίκους του νησιού μας. Το πρόγραμμα του Συσσιτίου είναι στελεχωμένο με έναν κοινωνικό λειτουργό, έναν μάγειρα, έναν βοηθό μάγειρα, ένα άτομο βοηθητικό προσωπικό και δύο οδηγούς.
Διαβάστηκε 121 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

HomeΡΟΔΟΣΟ Όμιλος Inner Wheel Ρόδου παρέδωσε τρόφιμα στο Συσσίτιο του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας του Δήμου Ρόδου 14-07-2017 Top of Page