ΡΟΔΟΣ (3325)

Τελευταία νέα από την Ρόδο.

Συνεπής στο ραντεβού του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παστίδας Ρόδου «Καμάρι» θα πραγματοποιήσει το 11ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ Παστίδας που όπως πάντα είναι πλούσιο σε θέαμα, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Η έναρξη του φεστιβάλ είναι στις 1 Σεπτεμβρίου 2017 και θα ολοκληρωθεί στις 9 του μηνός.
Εκφράζω τα δημόσια συγχαρητήριά μου στον πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου κ. Παναγιώτη Διακοφώτη για την εκλογή του στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.) στην πρόσφατη γενική της συνέλευση. Αποτελεί τιμή για τον ίδιο και διάκριση για το ποδόσφαιρο της Δωδεκανήσου. Εύχομαι από αυτήν την τιμητική και νευραλγική θέση να συνεχίσει με επιτυχία να προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στα αθλητικά δρώμενα της Δωδεκανήσου.
Στο πλαίσιο της εφαρμογής του στρατηγικού πλάνου τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, δημοφιλή και υψηλής αναγνωσιμότητας έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα, από καίριες ευρωπαϊκές αγορές όπως Γαλλία, Αγγλία, Γερμανία, Αυστρία, Βέλγιο, Πολωνία, Μεξικό και ΗΠΑ, προβάλλουν τη μοναδικότητα των νησιών, αναδεικνύοντας τις ιδιαίτερες ομορφιές τους. Τα δημοσιεύματα/ρεπορτάζ είναι αποτέλεσμα των δημοσιογραφικών ταξιδιών, που πραγματοποιούνται τις περιόδους Μάιο –Ιούνιο & Σεπτεμβρίο –Οκτώβριο (στο πλαίσιο πάντα του προγράμματος προβολής της Περιφέρειας). Τα ταξίδια αυτά σχεδιάζονται και υλοποιούνται από την Marketing Greece σε συνεργασία με την Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας και το Περιφερειακό Γραφείο ΣΕΤΕ, με την υποστήριξη της Aegean Airlines που χορηγεί τις αερομεταφορές. Παράλληλα, η Διεύθυνση Τουρισμού της ΠΝΑΙ σε συνεργασία με τον ΕΟΤ και τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας διοργανώνει μία σειρά από στοχευμένα δημοσιογραφικά ταξίδια. Αποτέλεσμα όλων αυτών των ταξιδιών είναι μεγάλης έκτασης αφιερώματα σε κορυφαία ΜΜΕ του εξωτερικού και blogs με μεγάλη επιρροή. Ενδεικτικά παρακάτω κάποια από τα δημοσιεύματα για την περίοδο Ιανουαρίου-Ιουνίου 2017:
Στην αίθουσα της Δημοτικής Πινακοθήκης στο Ματογιάννι πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Έκθεσης φωτογραφίας και η επίσημη παρουσίαση του φωτογραφικού λευκώματος, το οποίο εκδίδει ο Δήμος Μυκόνου με την ΚΔΕΠΠΑΜ, με τίτλο “ΤΑ ΈΡΓΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ”. Η έκδοση του Δήμου Μυκόνου αποτελεί μια πολύτιμη καταγραφή της ενεργής και παραγωγικής ανθρωπογεωγραφίας της Μυκόνου και της Δήλου. Οι κάτοικοι της Μυκόνου και της Δήλου πρωταγωνιστούν εν ώρα εργασίας. Συνεχίζουν να ασχολούνται με τη γη, τη θάλασσα και να συσχετίζονται ουσιαστικά με το φυσικό τους περιβάλλον, όπως έκαναν με την ίδια επιμονή και οι πρόγονοί τους. Δεν αποκόπτονται από τον τόπο τους και τις παραδόσεις του αλλά ενδυναμώνουν την τοπική τους ταυτότητα.
Ο Πνευματικός Όμιλος Κώων «Ο ΦΙΛΗΤΑΣ» σας προσκαλεί το Σάββατο 26/08/2017, στην Τιμητική Εκδήλωση, ανακήρυξης σε Επίτιμο Μέλος του Ομίλου, για την σημαντική του προσφορά στον χώρο του Πολιτισμού του Θεοδόση Διακογιάννη Χώρος Εκδήλωσης: Αίθουσα Εκδηλώσεων Ξενοδοχείου Κως Ώρα έναρξης: 20:00 Η παρουσία σας θα τιμήσει την εκδήλωσή μας. Για το Διοικητικό Συμβούλιο Ο Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας
Τα σχέδια του Υπουργείου Οικονομικών να εκδώσει του χρόνου η Τράπεζα της Ελλάδος ένα συλλεκτικό δίευρο με τοπία της Ρόδου, έκανε γνωστά χθες ο Δήμαρχος κ. Φώτης Χατζηδιάκος.
Στην ομαλοποίηση της κατάστασης με το νερό στο νησί, αναφέρθηκε χθες ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος ο οποίος, ερωτηθείς σχετικά, διαβεβαίωσε ότι η συνεργασία του Δήμου με την Περιφέρεια θα είναι αγαστή.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος συμμετέχοντας στις θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις για τη μεγάλη θεομητορική εορτή της κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου, παρέστη:
Στη συμπλήρωση περισσότερων από 2.500 ερωτηματολογίων στοχεύει ο σύλλογος διευθυντών ξενοδοχείων Ρόδου, στο πλαίσιο της έρευνας για την ποιότητα του τουριστικού μας προορισμού που ξεκίνησε από το τέλος Ιουλίου.
Πρόκειται για ένα από τα κορυφαία έργα του διακεκριμένου και πολυβραβευμένου σύγχρονου Έλληνα δημιουργού, σε ποίηση και μουσική σύνθεση του ιδίου.
Σελίδα 1 από 238
HomeΡΟΔΟΣ Top of Page