Περιοδεία στη Λέρο του Αντιπεριφερειάρχη κ. Χ. Κόκκινου 20-07-2017 Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος στα πλαίσια των επαφών του με τους πολίτες και τα αυτοδιοικητικά στελέχη της Δωδεκανήσου, περιόδευσε στις 19 και 20.7.2017 στο νησί της Λέρου στο οποίο είναι και Επίτιμος Δημότης.


Συγκεκριμένα:

Συμμετείχε στη σύσκεψη στο δημαρχείο της Λέρου, παρουσία του δημάρχου Λέρου κ. Κόλλια Μιχάλη, του Έπαρχου των νησιών του Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου κ. Θεμέλαρου Γιάννη, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, υπηρεσιακών παραγόντων, αρχών του νησιού και εκπροσώπων των φορέων. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την αναπτυξιακή πορεία του νησιού (έργα, τουριστική κίνηση, Πολιτική Προστασίας και Π.ΑΜ. - Π.Σ.Ε.Α.). Συμφωνήθηκαν να πραγματοποιηθούν δράσεις που αφορούν την ενημέρωση και ενεργοποίηση των πολιτών σε θέματα Πολιτικής Προστασίας και ενημέρωσε ότι έχει δρομολογηθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου να συζητηθεί η έγκριση σύναψης διαβαθμιδικής σύμβασης μεταξύ της Π.Ν.Αι. και του Δήμου Λέρου για το έργο «Αγκυροβόλιο τουριστικών σκαφών στα Άλιντα νήσου Λέρου».

Επισκέφθηκε το Κρατικό Θεραπευτήριο Λέρου και είχε συνάντηση με τους εκπροσώπους των εργαζομένων, τον πρόεδρο κ. Αναστάσιο Τσαχουργιανίδη και μέλη του Δ.Σ. και συζητήθηκε το σύνολο των προβλημάτων του νοσηλευτικού ιδρύματος και δρομολογήθηκαν διεκδικητικές κινήσεις επίλυσης των προβλημάτων.

Είχε συνάντηση με το μητροπολίτη Καλύμνου - Λέρου - Αστυπάλαιας κ.κ. Παΐσιο και προσκύνημα στον ιερό ναό του Προφήτη Ηλία.

Παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό «Άρτεμις» της Λέρου και στο Αιγαίο TV.

Περιόδευσε στα Δημοτικά Διαμερίσματα του νησιού.
Διαβάστηκε 210 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

HomeΛΕΡΟΣ - ΠΑΤΜΟΣ - ΛΕΙΨΟΙΠεριοδεία στη Λέρο του Αντιπεριφερειάρχη κ. Χ. Κόκκινου 20-07-2017 Top of Page