ΚΑΛΥΜΝΟΣ (1485)

Τελευταία νέα από την Κάλυμνο.

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η εικονική επιχείρηση του Νικηφορείου 1ου ΓΕ.Λ Καλύμνου, Kalymnos Climbing Escape σε συνέχεια του 2ου βραβείου αυτού του ‘’ Καλύτερου Περιπτέρου’’ στον διαγωνισμό των Εμπορικών Εκθέσεων 2015 τον Φεβρουάριο , στην τελική φάση του διαγωνισμού που πραγματοποιήθηκε στις 25 Ιουνίου 2015 στο Αμερικανικό Κολλέγιο DEREE απέσπασε αρχικά το βραβείο Νεοφυούς Εταιρείας (Βραβείο Start- up) και στην συνέχεια το 1ο βραβείο αυτό της «Καλύτερης Εικονικής Επιχείρησης 2015».
O Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος αύριο Σάββατο 27 Ιουνίου 2015 θα περιοδεύσει στο νησί της Καλύμνου και καλεί τα ΜΜΕ του νησιού στο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΡΙΟ «ΑΙ ΜΟΥΣΑΙ» στις 12.00 π.μ. , όπου θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου.
Σας προσκαλούμε στην εσπερίδα παρουσίασης της διακρατικής συνεργασίας «Καταδύσεις στα Νησιά μας» στο πλαίσιο του Άξονα 4 (LEADER Αλιείας) του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας (ΕΠΑΛ) 2007-2013. Η εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015 και ώρα 18:30 στον συνεδριακό χώρο του Ξενοδοχείου Ελιές στην Κάλυμνο. Σας επισυνάπτουμε το πρόγραμμα.
Την Τετάρτη 24/6, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας κ. Γιάννης Φραγκούλης και η αντιπρόεδρος κ. Κατερίνα Βουρεξάκη πραγματοποίησαν την πρώτη ενημερωτική συνάντηση με τον νέο γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κ. Νίκο Θεοδωρίδη.
Σελίδα 1 από 107
HomeΚΑΛΥΜΝΟΣ Top of Page