ΚΑΛΥΜΝΟΣ (1606)

Τελευταία νέα από την Κάλυμνο.

Πόλος έλξης αναρριχητών από όλο τον κόσμο γίνεται αυτή την περίοδο το νησί της Καλύμνου, ένας από τους καλύτερους προορισμούς για αναρρίχηση σε παγκόσμια κλίμακα, όπως τονίζουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ φορείς του νησιού.
Το Γενικό Νοσοκομείο – Κ.Υ. «ΤΟ ΒΟΥΒΑΛΕΙΟ» με την ευκαιρία συμπλήρωσης ενός εξαμήνου από τη λειτουργία της Νοσοκομειακής Μονάδας Αιμοδοσίας, ευχαριστεί όλους τους αιμοδότες για την προσφορά τους και σας ενημερώνει ότι κάθε Τρίτη 8-12 π.μ. πραγματοποιείται Αιμοληψία. Για πληροφορίες επικοινωνήστε στο ΤΗΛ. 2243361946
Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Καλύμνου από τον ιδιοκτήτη του Ι/Φ ''ΣΑΠΦΩ'' Ν.Π. 9500 ότι ένας από τους έξι (06) αλλοδαπούς επιβαίνοντες, στους οποίους είχε ναυλώσει το σκάφος του και το οποίο βρισκόταν στο λιμένα ''ΕΜΠΟΡΕΙΟΥ'', έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης
Ερώτηση προς τους υπουργούς Εσωτερικών και Οικονομικών κατέθεσε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Μάνος Κόνσολας, ζητώντας εξηγήσεις για τον αποκλεισμό των Δήμων Κω, Σάμου, Καλύμνου, Σύμης και Αγαθονησίου από την κατανομή πιστώσεων για την κάλυψη έκτακτων αναγκών που προκύπτουν από την ανεξέλεγκτη αύξηση των μεταναστευτικών ροών.
Παρακαλούνται οι επιτυχόντες υποψήφιοι τις ειδικότητας ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ να προσέλθουν απαραιτήτως έως και την Πέμπτη 08-10-2015 μέχρι τις 18:00 μ.μ., στο ΔΙΕΚ ΚΑΛΥΜΝΟΥ για να υποβάλουν Αίτηση Εγγραφής.
Η Κάλυμνος έχοντας πλέον ξεχωρίσει σαν ο 1ος αναρριχητικός προορισμός σε παγκόσμια κλίμακα, έχει δυνατότητες να αξιοποιήσει κατά πολύ ακόμα αυτό το προβάδισμα, να το διαφυλάξει και να αναπτύξει επί πλέον προοπτικές για την διαχρονικότητα της σχέσης της και των δεσμών της με την αγορά της αναρρίχησης και τους αναρριχητές επισκέπτες της.
Η Ιερά Μητρόπολις Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας ανακοινώνει ότι και εφέτος με την χάρη του Θεού θα λειτουργήσουν τα Κατηχητικά Σχολεία. Και εφέτος θα κτυπήσει η καμπάνα της Ενορίας, η καμπάνα του Κατηχητικού Σχολείου για να καλέσει τα αγαπητά μας Παιδιά σε μια ενότητα αγάπης, αγάπης Χριστού προς όφελος της ψυχής τους.
Σε συνέχεια προηγούμενων ανακοινώσεων μας ,σας γνωρίζουμε ότι έχει τεθεί σε εφαρμογή η διαδικασία χορήγησης άδειας για αλιευτικό τουρισμό στους επαγγελματίες αλιείες που διαθέτουν αλιευτικό επαγγελματικό σκάφος έως 15 μέτρα.
Σελίδα 1 από 115
HomeΚΑΛΥΜΝΟΣ Top of Page