ΚΑΛΥΜΝΟΣ (686)

Τελευταία νέα από την Κάλυμνο.

Από την Περιφερειακή Ενότητα Καλύμνου ανακοινώνεται ότι , η 6η Συνάντηση Παραδοσιακής Μουσικής Νέων Νοτίου Αιγαίου, που είχε προγραμματιστεί να γίνει στην Κάλυμνο στις 8 , 9 και 10 Ιουλίου, αναβάλλεται για το τέλος Αυγούστου. Η ακριβής ημερομηνία διεξαγωγής της εκδήλωσης θα ανακοινωθεί σύντομα.
Ο Επικεφαλής και τα μέλη της Παράταξής μας, ευχαριστούν την Καλυμνιακή αδελφότητα του Darwin, καθώς και τον πρόεδρό της, κ. Χαλίκο Ιωάννη, για την άψογη φιλοξενία της αποστολής του Δήμου μας, στο Darwin Αυστραλίας.
Οι φανοί άναψαν σε όλες στις γειτονιές της Καλύμνου και σήμερα βράδυ Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016, παραμονή του Γενεθλίου του Προδρόμου ,«Τ' Αι Γιαννιού τ’ ατσάλιιι..» όπως συνηθίζεται να λέγεται εδώ στην Κάλυμνο.
Την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016 ,στις 8,30 το βράδυ ,στα πλαίσια «της παγκόσμιας ημέρας κατά των ναρκωτικών» η Ομάδα Φίλων ΚΕΘΕΑ Καλύμνου σας καλεί στο Ανοιχτό Θέατρο Χώρας μαζί με την θεατρική ομάδα επανένταξης του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ με το θεατρικό: «ΤΗΛΕ-ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ»
Μία μείωση της τάξεως του 12% του επιβατικού κοινού στη γραμμή Μαστιχάρι-Κάλυμνος σημειώθηκε κατά την φετινή περίοδο από 1 Μαίου-20 Ιουνίου 2016 σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή.
κλεισε από την περασμένη Δευτέρα το Τμήμα του Παιδικού Σταθμού Δήμου Καλυμνίων που λειτούργησε στη Χώρα Καλύμνου πριν μερικούς μήνες, μετά από πρόβλημα που προέκυψε λόγω απουσίας με αναρρωτική άδεια της Βρεφονηπιοκόμου που είχε τοποθετηθεί ως υπεύθυνη του Σταθμού.
Σας γνωρίζουμε ότι αύριο Σάββατο 25 / 6 / 2016 και ώρα 8π.μ. εντός του χώρου της παλαιάς Δημοτικής Αγοράς θα πραγματοποιηθεί η αρχική διανομή μήλων & πορτοκαλιών, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους - ΤΕΒΑ.
Με τον Υφυπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κο Ιωάννη Μπαλάφα συναντήθηκε χθές 22/6/2016 ο δήμαρχος κος Ιωάννης Γαλουζής, κατά τη διάρκεια επαφών και συναντήσεων που πραγματοποιεί τις τελευταίες μέρες στην Αθήνα.
Συνάντηση-ενημέρωση με το βουλευτή του ΚΚΕ κ. Σταύρο Τάσσο είχε την Τρίτη 21 Ιουνίου, ο νέος Αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου, κ. Βόλος Μανόλης. Αντάλλαξαν θέσεις και απόψεις σε ζητήματα της Δημόσιας Υγείας και της εύρυθμης λειτουργίας του Νοσοκομείου.
Αποδείξατε ότι με πρόγραμμα και προσπάθεια, με θάρρος και ψυχραιμία οι στόχοι επιτυγχάνονται. Μετά από την ολοκλήρωση αυτού του μεγάλου βήματος, διανοίγεται μπροστά σας μια νέα παραγωγική και δημιουργική περίοδος απόκτησης γνώσης κι εμπειριών. Με εφόδιο το κεφάλαιο που έχετε δημιουργήσει, με τις ίδιες κινητήριες δυνάμεις που σας οδήγησαν σ’ αυτή τη μεγάλη επιτυχία, με την αρωγή των καθηγητών σας και τη συμπαράσταση των οικογενειών σας, είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρετε, σε όλα τα επίπεδα, απέναντι σε όλες τις προκλήσεις που έχετε μπροστά σας.
Σελίδα 1 από 49
HomeΚΑΛΥΜΝΟΣ Top of Page