ΚΑΛΥΜΝΟΣ (1298)

Τελευταία νέα από την Κάλυμνο.

«ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α» ΩΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ (ΕΦΔ) ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΚΑΛΥΔΝΑ Ανάπτυξις» καλεί τους ενδιαφερόμενους (υποψήφιοι επενδυτές) αλιείς, μη αλιείς και υφιστάμενες επιχειρήσεις ή υπό ίδρυση πολύ μικρές επιχειρήσεις σύμφωνα με την Σύσταση 2003/ΕΚ της Επιτροπής, να υποβάλλουν τις επενδυτικές προτάσεις τους, προκειμένου να ενταχθούν και χρηματοδοτηθούν στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητας 4 του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΑΛΙΕΙΑΣ του τοπικού προγράμματος «ΚΑΛΥΔΝΑ Ανάπτυξις», στην Κατηγορία Πράξεων 4.1.1.3: «ΛΟΙΠΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΟΜΕΑ ΑΛΙΕΙΑΣ». Η Κατηγορία Πράξεων 4.1.1.3 μπορεί να περιλάβει τη χρηματοδότηση επενδύσεων που αφορούν στη μεταποίηση και εμπορία αλιευτικών προϊόντων και προϊόντων υδατοκαλλιέργειας.
Στον εντοπισμό και τη διάσωση δεκαπέντε (15) παράνομα εισελθόντων αλλοδαπών προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Σας προσκαλούμε όλους να παρακολουθήσετε την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015 τους τελικούς αγώνες.
Την 7η Μαρτίου ο Λαός της Δωδεκανήσου γιορτάζει την επέτειο της Ενσωμάτωσης των νησιών μας με τη μητέρα Ελλάδα και αποτίει φόρο τιμής στους ηρωικούς προγόνους του, που στα δύσκολα χρόνια της σκλαβιάς διατήρησαν αλώβητη την εθνική μας ταυτότητα , κράτησαν άσβεστη τη φλόγα της λευτεριάς και με τους αγώνες και τις θυσίες τους κατόρθωσαν να κάνουν το όνειρο της ένωσης των νησιών με την πατρίδα πραγματικότητα.
Στις 02-3-2015 το απόγευμα συνελήφθη στην Κάλυμνο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων ένας 35χρονος ημεδαπός, γιατί διέρρηξε κατοικία ημεδαπών, που απουσίαζαν και αφαίρεσε διάφορα αντικείμενα. Επιπλέον, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας εξιχνιάστηκαν ακόμη δυο περιπτώσεις κλοπών αντικειμένων που διέπραξε ο κατηγορούμενος, από κατοικία και αυτοκίνητο. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή του δράστη και κατασχέθηκαν.
Οι μαθητές της Α’ Λυκείου του 1ου ΓΕΛ Καλύμνου, στα πλαίσια του προγράμματος “Εικονική Επιχείρηση” του ΣΕΝ (Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων) σε συνεργασία με το JAE (Junior Achievement Europe), δημιούργησαν μία εικονική μαθητική επιχείρηση, το “Kalymnos Climbing Escape” .
Σελίδα 1 από 93
HomeΚΑΛΥΜΝΟΣ Top of Page