ΚΑΛΥΜΝΟΣ (989)

Τελευταία νέα από την Κάλυμνο.

Στη σύλληψη δύο διακινητών που μετέφεραν δώδεκα (12) παράνομους μετανάστες, προχώρησαν σήμερα τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Καλύμνου – Ψερίμου. Σημειώνεται ότι η σύλληψη πραγματοποιήθηκε μετά από επεισοδιακή καταδίωξη, κατά τη διάρκεια της οποίας οι διακινητές επιχείρησαν να εμβολίσουν το σκάφος του Λιμενικού, με αποτέλεσμα τoν τραυματισμό ενός εκ των δύο στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. που μετείχαν στην επιχείρηση, καθώς και δύο παράνομων μεταναστών.
Ενημερώνουμε τους μικρούς ποδοσφαιριστές του συλλόγου μας αλλά και τους γονείς ότι τη Δευτέρα 29/09/2014 ξεκινούν οι προπονήσεις όλων των τμημάτων των ακαδημιών μας.
NAYΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ΚΑΛΥΜΝΟΥ

Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το νέο Δ.Σ. και οι κολυμβητές -τριες του Ναυτικού Ομίλου Καλύμνου, καλούν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να παρευρεθούν στο χώρο του Δημοτικού μας Κολυμβητηρίου, το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:00 ώρα, για παραχώρηση συνέντευξης

Σήμερα 19-9-2014, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00 μμ, συνεδρίασε ο Σύλλογος του 2ου ΓΕΛ Καλύμνου υπό την προεδρία της διευθύντριας κας Καλογερή Κων/νας, με θέμα τη διεξαγωγή μειοδοτικού διαγωνισμού για την ανανέωση και τον εκσυγχρονισμό του εργαστηρίου Πληροφορικής.
Σπουδαίες διακρίσεις και πολλά μετάλλια κατέκτησαν οι κολυμβητές της αγωνιστικής ομάδας του ΝΟΚαλύμνου, στους Περιφερειακούς αγώνες Ανοικτής Θαλάσσης που διεξήχθησαν στο κολυμβητήριο της Ιτέας το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Αυγούστου.Συγκεκριμένα τα9 παιδιά του ΝΟΚαλύμνου που ταξίδεψαν στην μακρινή Ιτέα κατέκτησαν 17 μετάλλια ,3 χρυσά ,6 ασημένια και 8 χάλκινα.
Τήν πρωΐαν τῆς προσεχοῦς Κυριακῆς, 21ης Σεπτεμβρίου 2014, εἰς τόν Ἱερόν Ναόν Θείας Μεταμορφώσεως Σωτῆρος Χριστοῦ, θά λάβη χώρα ἡ καθιερωμένη «ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ», ἐπί τῇ συμπληρώσει 92 ἐτῶν ἀπό τῆς Μικρασιατικῆς Καταστροφῆς, μέ Ἀρχιερατικήν Θείαν Λειτουργίαν, Ἐθνικόν Μνημόσυνον καί ἐν συνεχείᾳ ἀρτοκλασία, τῇ εὐλογίᾳ καί χοροστασίᾳ τοῦ Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ.Παϊσίου.
O «ΠΛΟΥΤΟΣ» του Αριστοφάνη

στο Ανοιχτό Θέατρο Χώρας στην Κάλυμνο

στις 24/9/2014 & ώρα 21:00

Διάρκεια: 1 ώρα και 40 λεπτά

Τιμές εισιτηρίων: 15 €, μαθητικό – φοιτητικό – ανέργων 10 €

ισχύουν αγροτικά εισιτήρια
Σας γνωρίζουμε ότι άρχισαν οι εγγραφές στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Μητροπόλεώς μας,για το το νέο σχολικό έτος 2014-2015.
Ερώτηση προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου για την επαναλειτουργία και αναβάθμιση της Σχολής Δυτών Καλύμνου, κατέθεσε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας.
Το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στο πρώτο 10ήμερο του Οκτωβρίου. Προβλέπονται 10.000 προσλήψεις σε Δήμους. Όσοι θα προσληφθούν θα εργαστούν για πέντε μήνες. Οι ειδικότητες
Σελίδα 1 από 71
HomeΚΑΛΥΜΝΟΣ Top of Page