ΚΑΛΥΜΝΟΣ (1065)

Τελευταία νέα από την Κάλυμνο.

Μήνυμα στους πολυάριθμους αναγνώστες του -και- στη χώρα μας

Σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Αθήνα 9.84, ο Νορβηγός βασιλιάς της σκανδιναβικής αστυνομικής λογοτεχνίας «γιόρτασε» τα 25.000.000 αντίτυπα παγκοσμίως της σειράς βιβλίων με πρωταγωνιστή τον... εκκεντρικό, αλλά λατρεμένο αστυνομικό επιθεωρητή Χάρι Χόλε.
Κύριε Πρόεδρε

Σε συνέχεια του παραπάνω σχετικού σας γνωρίζω ότι τα μέλη της παράταξης μου και εγώ δεν θα συμμετάσχουμε στη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ λόγω προγραμματισμένης συνάντησης στελεχών της παράταξης μου την ίδια ώρα.
Η ΔΕΥΑΚαλύμνου ενημερώνει τους καταναλωτές της που έχουν ανεξόφλητους λογαριασμούς ύδρευσης,ότι σύμφωνα με την υπ΄αριθμό 47/2014απόφαση του Δ.Σ. (σχετ.Νόμος 4304/2014) μπορούν να προσέλθουν στα γραφεία της, για ρύθμιση της οφειλής. Στους όρους της ρύθμισης προβλέπεται μέχρι και 100% διαγραφή προσαυξήσεων για εφάπαξ καταβολή του ποσού. Η καταληκτική ημερομηνία για αίτηση υπαγωγής στην ρύθμιση είναι η 14 Νοεμβρίου 2014.
Νομοθετική ρύθμιση Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, για τα δικαιώματα υπηρεσίας στα πλοία και τις προϋποθέσεις απόκτησης αποδεικτικών ναυτικής ικανότητας Ένα πάγιο αίτημα των φορέων της Ναυτιλιακής Κοινότητας που αφορά την αναγνώριση θαλάσσιας υπηρεσίας Ελλήνων Ναυτικών σε πλοία ξένης σημαίας, μη συμβεβλημένα με το Ν.Α.Τ., καθώς και της προσαρμογής των προϋποθέσεων απόκτησης αποδεικτικών ναυτικής ικανότητας στις προκλήσεις του διεθνούς περιβάλλοντος υλοποιείται, κατόπιν νομοθετικής ρύθμισης του Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.
Η Δ.Ε.Υ.Α. Καλύμνου ανακοινώνει ότι θα προχωρήσει στην εκποίηση άχρηστων υλικών (υδρόμετρα, παλιοσίδερακαι παλιές σωλήνες γεωτρήσεων), σύμφωνα με την απόφαση 38/2014 του Δ.Σ.
Το σχολείο μας σας ευχαριστεί θερμά για την άμεση ανταπόκρισή σας στο αίτημα για υποστήριξη των δράσεών μας στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Παχυσαρκίας την Παρασκευή 24-10-2014. Η παρουσία σας στο σχολείο και η επαφή σας με τους μικρούς μας μαθητές υπήρξε μια εξαιρετική γι’ αυτά ευκαιρία να γευτούν τις πλούσιες γνώσεις σας σε θέματα υγιεινής διατροφής και να δεχθούν τις πολύτιμες συμβουλές σας, τις οποίες με απλό αλλά ταυτόχρονα και επιστημονικό τρόπο τους προσφέρατε απλόχερα.
Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Βασίλης Α. Υψηλάντης συμμετέχει στους εορτασμούς της 74ης επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, εκπροσωπώντας τη Βουλή των Ελλήνων, στην Κάλυμνο. Με την ευκαιρία του εορτασμού προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
Mέρες κοινωνικής αλληλεγγύης ,αγάπης προς το συνάνθρωπο και στήριξης. Η 16 χρόνη Καλλιόπη από την Κάλυμνο μετά την εγχείριση αφαίρεσης όγκου από το κεφάλι πριν 4 χρόνια δίδει πάλι μεγάλη μάχη με πολλές ελπίδες καλύτερης ποιότητας ζωής. Σήμερα στο μητέρα της αφαιρείται υγρό από την περιοχή της εγχείρισης και για τη νοσηλεία όλα χρειάζονται 10.000 ευρώ. Ελάτε όλοι να βοηθήσουμε. Ο λογαριασμός στην Πειραιώς είναι 6386-010186-88. Δώστε ότι μπορείτε.....
Σας παρακαλούμε όπως δημοσιεύσετε το νέο Προεδρικό Διάταγμα 141/ΦΕΚ232/20-10-14 που αφορά τις νέες προϋποθέσεις απόκτησης αποδεικτικών ναυτικής ικανότητας και δικαιώματα υπηρεσίας στα πλοία.
VIDEO

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλύμνου κ.Σακελάρης Τηλιακός δήλωσε στο Αιγαίο tv ότι είναι όλα έτοιμα για την Ρεγκάτα BODRUM CAP 2014 η οποία θα πραγματοποιηθει 22&23 Οκτωβρίου.
Σελίδα 1 από 77
HomeΚΑΛΥΜΝΟΣ Top of Page