ΚΑΛΥΜΝΟΣ (648)

Τελευταία νέα από την Κάλυμνο.

Τις παραβιάσεις των υποχρεώσεων παροχής δημόσιας υπηρεσίας στον Αερολιμένα της Καλύμνου καταγγέλλει με Γραπτή του Ερώτηση που κατέθεσε την Παρασκευή 28 Μαΐου 2016 στην Ευρωβουλή ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Καθηγητής Νότης Μαριάς.
Συνελήφθη χθες (26.05.2016) το βράδυ, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων, μια 29χρονη ημεδαπή, κατηγορούμενη για διακεκριμένες κλοπές.
Aπό τον Υπ. Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Καλυμνίων Θεόδωρο Μ. Σεργίου γίνεται γνωστό ότι από Τετάρτη 25 / 5 / 2016 και ώρα 9 π.μ. εντός του χώρου της παλαιάς Δημοτικής Αγοράς θα πραγματοποιηθεί η τελική διανομή Ελαιολάδου, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους - ΤΕΒΑ.
Αυξημένοι θα είναι από 1ης Ιουνίου 2016 οι συντελεστές του ΦΠΑ και στα νησιά μεταξύ των οποίων και η Κάλυμνος, που διατηρούν έως το τέλος του χρόνου το ειδικό καθεστώς,μειωμένων συντελεστών κατά 30%.
Συνελήφθησαν σήμερα Τρίτη (24.05.2016) στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κω, δύο υπήκοοι Αλβανίας (άνδρας και γυναίκα) ηλικίας 20 και 17 ετών, κατηγορούμενοι για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση.
Το Ναυτικό Μουσείο Καλύμνου, παραμένει κλειστό αν και βρισκόμαστε μέσα στη θερινή περίοδο και η κίνηση των επισκεπτών του νησιού μας, αλλά και η επιθυμία τους να το επισκεφτούν είναι αυξημένη.
Το Ναυτικό Μουσείο Καλύμνου, παραμένει κλειστό αν και βρισκόμαστε μέσα στη θερινή περίοδο και η κίνηση των επισκεπτών του νησιού μας, αλλά και η επιθυμία τους να το επισκεφτούν είναι αυξημένη.
Με ξεχωριστή λαμπρότητα τιμήθηκε από το Αναγνωστήριό μας η μνήμη των εκατοντάδων χιλιάδων αδικοχαμένων αδερφών Ποντίων, που έχασαν τη ζωή τους με φρικτό τρόπο.
Η Ένωση Καλυμνίων Αττικής διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την Πασχαλινή ετήσια εκδήλωση "Το Μουούρι" στο ξενοδοχείο Metropolitan:
Σελίδα 1 από 47
HomeΚΑΛΥΜΝΟΣ Top of Page