ΚΑΛΥΜΝΟΣ (1050)

Τελευταία νέα από την Κάλυμνο.

Άγνωστα παραμένουν μέχρι στιγμής, τα αίτια του θανάτου της 46χρονης ημεδαπής που κρατούνταν στο Αστυνομικό Τμήμα Κω, μετά τη σύλληψή της στην Κάλυμνο, με την κατηγορία κατοχής και μεταφοράς ναρκωτικών.
Συνελήφθη χθες (19-10-2014) στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλύμνου, μια 46χρονη ημεδαπή, κατηγορούμενη για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση.
Στα Δωδεκάνησα βρίσκεται από χτες το βράδυ στα πλαίσια νέας τετραήμερης επίσκεψης στην περιοχή, ο Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.
VIDEO

Στον εντοπισμό και τη διάσωση τριών παράνομων μεταναστών από τη Συρία προέβησαν στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Καλύμνου.
Τρεις (03) παράνομοι μετανάστες συνελήφθησαν, πρωινές ώρες χθες, από τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.
VIDEO
«Εμείς δικαιωθήκαμε» λέει ο πρώην δήμαρχος κ. Δημ. Διακομιχάλης , με την απόφαση της νυν δημοτικής αρχής να προχωρήσει τελικά στην επισκευή του προβλήτα της Καλύμνου για να έρχονται τα πλοία της Blue Star. « Η δική μας δημοτική αρχή τα είχε όλα έτοιμα και μας χλεύαζαν τότε» λέει ο κ. Διακομιχάλης.
VIDEO

«Να αθλούνται όλοι δωρεάν» λέει ο τέως δήμαρχος κ. Δημ. Διακομιχάλης, εκφράζοντας την διαφωνία του για την ενδεχόμενη επιβολή ενός χρηματικού αντιτίμου από την δημοτική αρχή, σε όσους γυμνάζονται στο δημοτικό στάδιο.
VIDEO

Το Δημοτικό Συμβούλιο Καλυμνίων ενέκρινε τα έξοδα μετακίνησης των τεσσάρων ατόμων που θα εκπροσωπήσουν τον Δήμο στη συνάντηση του ΤΒΕΧ (Travel Blog Exchange) Ευρώπης, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από τις 23 έως τις 25 Οκτωβρίου. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη παγκοσμίως συγκέντρωση διαμορφωτών γνώμης στο χώρο του τουρισμού, μέσω των ειδικευμένων blogs και των δημοφιλέστερων δικτύων social media που θα λάβει χώρα στο Συνεδριακό Κέντρο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και αναμένεται να την παρακολουθήσουν περισσότεροι από 1.000 bloggers, ταξιδιωτικοί συγγραφείς και ειδικοί στα social media, όπως επίσης τουριστικοί πράκτορες και επαγγελματίες του κλάδου με έντονη δραστηριότητα στο διαδίκτυο, από την Ευρώπη αλλά και τη Βόρεια Αμερική.
VIDEO

Ο κ. Μιχ. Μπούκης μας ενημερώνει επίσης ότι στο τελευταίο συμβούλιο επαναβεβαιώθηκαν και κονδύλια που αφορούσαν πολλά και σημαντικά έργα της προηγούμενης περιφερειακής αρχής και πρέπει τώρα αυτά να ενταχθούν στο νέο τεχνικό πρόγραμα για να προχωρήσουν.
Σελίδα 1 από 75
HomeΚΑΛΥΜΝΟΣ Top of Page