ΚΑΛΥΜΝΟΣ (1173)

Τελευταία νέα από την Κάλυμνο.

Με την παρούσα επιστολή μας επιθυμούμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την ευγενική χειρονομία της δωρεάς ενός καινούριου ηλεκτρονικού υπολογιστή, ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί για τις αυξημένες ανάγκες του σχολείου και των μαθητών μας.
Σύσσωμος ο αθλητικός κόσμος της Κάλύμνου, γονείς και παιδιά παραβρέθηκαν στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ε.Α.ΚΑ. με πολλές επιδείξεις παιδιών όλων των ηλικιών και βραβεύσεις των πρώτων από τις επιδείξεις και για πρώτη φορά βραβεύσεις πολλών αθλητών που διέπρεψαν στο προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος στο σχολείο τους.
Κατόπιν της απόφασης της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, σύμφωνα με την οποία κρίνεται αντισυνταγματική η επιβολή του ΔΗ.ΦΟ.ΔΩ στην περιοχή μας, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα εξής:
ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΜΙΚΕ ΤΣΟΥΝΙΑ
Στην Κάλυμνο, με σκοπό να αφουγκραστούν και να καταγράψουν τα προβλήματα και τις αγωνίες των νέων του νησιού, πρόκειται να περιοδεύσουν την Τρίτη 16/12/2014, ο Υπεύθυνος Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Νεολαίας Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Εμμανουήλ Τσιμπούκας και η Υπεύθυνη Δωδεκανήσου Νεολαίας Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Γεωργία Γαλιάτσου.
Το 1ο ΕΠΑ.Λ. Καλύμνου, με το παρόν δελτίο τύπου, επιθυμεί να ενημερώσει για περιστατικό το οποίο συνέβη στο νησί της Κω και έχει ως εξής:
Ανάμεσα στις νέες μονάδες του ΟΚΑΝΑ, που πρόκειται να λειτουργήσουν, συμπεριλαμβάνεται και αυτή της Καλύμνου, για την οποία είχε καταθέσει σχετική ερώτηση στη Βουλή ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ.Μάνος Κόνσολας.
Χριστουγεννιάτικο παζάρι διοργανώνουν τα παιδιά από το ΕΕΕΕΚ Καλύμνου, το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου, στην παραλία Καλύμνου μπροστά από το Πνευματικό Κέντρο.
Σελίδα 1 από 84
HomeΚΑΛΥΜΝΟΣ Top of Page