ΚΑΛΥΜΝΟΣ (922)

Τελευταία νέα από την Κάλυμνο.

VIDEO

Στο επαρχείο Καλύμνου βρέθηκε ο νεοεκλεγής έπαρχος κ. Γιάννης Θεμέλαρος .Ο κ Θεμέλαρος συναντήθηκε με τον κ Κώστα Σταυλά προκειμένου να ενημερωθεί για θέματα και διαδικασίες έτσι ώστε να είναι έτοιμος όταν θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα.
VIDEO

Ένας 44χρονος Eλβετός βρήκε τραγικό θάνατο στην Κακιά Σκάλα της Καλύμνου, το απόγευμα της Δευτέρας, όταν έπεσε από ύψος 20 περίπου μέτρων και υπέστη θανάσιμο τραυματισμό.Το Αστυνομικό Τμήμα Καλύμνου διενεργεί προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος, ενώ παράλληλα παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.
VIDEO

Συνεδρίασε το δημοτικό λιμενικό ταμείο Καλύμνου για την αλλαγή της μελέτης που αφορά την αποκατάσταση του λιμενίσκου του Εμπορειού και σύντομα θα γίνει έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για την παραλαβή της. Ο διαγωνισμός για το έργο προϋπολογισμού 38000 ευρώ θα βγει στον αέρα στις 5 Αυγούστου.
VIDEO

Φαίνεται να λύθηκε « ο γόρδιος δεσμός» για την αγορά χωραφιού τριών στρεμμάτων στον Άγ. Θεολόγο καλύμνου. Ο δήμαρχος Καλύμνου κ. Δ. Διακομιχάλης προτείνει να γίνει μελέτη για τη σωστή αξιοποίηση- ανάπλαση του χώρου. Επίσης ενημερώνει πως σύντομα θα υπογραφεί η σύμβαση για το γενικό πολεοδομικό σχέδιο της καλύμνου κάτι το οποίο χαρακτηρίζει ως «κορυφαία στιγμή» για την Κάλυμνο.
Συνελήφθησαν χθες (22.7.2014) στην Κάλυμνο, τρεις ημεδαποί (δυο άνδρες και μια γυναίκα) ηλικίας 40, 25 και 50 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής- διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, κατοχής κροτίδων και όπλων.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χθες 21/07/2014 Ελβετός Αναρριχητής έπεσε από την διαδρομή fred στο πεδίο magoulias wall ύψους 30 μέτρων στην περιοχή Κακιά Σκάλα με αποτέλεσμα δυστυχώς να χάσει τη ζωή του.
VIDEO
Το σωματείο Διεθνών σχέσεων και πολιτιστικών ανταλλαγών, γνωστό για το έργο του εδώ και 21 χρόνια, φιλοξενεί και φέτος παιδιά από όλο τον κόσμο με σκοπό την σωστή εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας. Τα παιδιά στη συνέχεια γίνονται οι καλύτεροι πρεσβευτές για το νησί και τη χώρα. Ο κύκλος των μαθημάτων τους για εφέτος έλαβε τέλος με μια αποχαιρετηστήρια γιορτή το Σάββατο το βράδυ στο σχολείο του Πανόρμου , στην οποία πήραν μέρος όλοι οι μαθητές του προγράμματος και παρουσίασε ο καθένας ένα θέμα από τη χώρα του.
Την Κυριακή 27 Ιουλίου 2014, εορτή του Αγίου Παντελεήμονος, εορτάζει η Ιερά Μονή Αγίου Παντελεήμονος Καλύμνου.
Ερώτηση με την οποία ζητά να πληροφορηθεί τους λόγους για τους οποίους καθυστερεί η υπογραφή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης για τον αλιευτικό τουρισμό, ώστε να μπορούν οι επαγγελματίες αλιείς να ξεκινήσουν τη δραστηριότητα αυτή, κατέθεσε η Μίκα Ιατρίδη.
Ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) ανακοίνωσε την έναρξη της διαδικασίας για τη διενέργεια των Εξετάσεων Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης αποφοίτων Ι.Ε.Κ., 1ης Περιόδου 2014.
Σελίδα 1 από 66
HomeΚΑΛΥΜΝΟΣ Top of Page