ΚΑΛΥΜΝΟΣ (1418)

Τελευταία νέα από την Κάλυμνο.

Συνάντηση εργασίας είχε σήμερα o Δήμαρχος Καλυμνίων κος Ιωάννης Γαλουζής, με τον Βουλευτή Δωδεκανήσου κο Ηλ. Καματερό και συνεργάτες του.
Η συνεργασία του Πανελλήνιου Συλλόγου Πρόληψης και Συμπαράστασης Ανηλίκων Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων με τα σχολεία της Δωδεκανήσου μέσα από τον συντονισμό της δράσης που ανέλαβε ο Καμίτσης Γεώργιος έδωσε για δεύτερη φορά καρπούς, παραδόθηκε στην Φωτιάδη Καλλιόπη από το Άργος Καλύμνου αναπηρικό αμαξίδιο ειδικής κατασκευής.
Ο Έπαρχος Καλύμνου κ. Θεμέλαρος μετέβη στην Αθήνα, όπου χθές, 20-05-15, μαζί με τον υποδιοικητή της Β΄ ΥΠΕ συναντήθηκε με τον Διευθυντή του Γραφείου του Υπουργού Υγείας κ. Δενδραμή. Στη συνάντηση ενημέρωσαν διεξοδικά τον κ. Δενδραμή για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νησιά μας, όσον αφορά την παροχή υπηρεσιών υγείας . Τέθηκαν τα θέματα της υποστελέχωσης των μονάδων υγείας των νησιών, η έλλειψη αναλώσιμων υλικών καθώς και τα κτιριακά προβλήματα που υπάρχουν σε κάποιες εγκαταστάσεις λόγω έλλειψης συντήρησης.
Ο Δήμαρχος, οι Αντιδήμαρχοι και τα μέλη της δημοτικής αρχής, προσκαλούν όλους τους συμπατριώτες μας, το Σάββατο 23/5/2015 και ώρα 9.00 π.μ. να συμμετάσχουν σε εθελοντική εργασία για την καθαριότητα των δημοτικών δρόμων του νησιού μας.
Οι αιτήσεις εγγραφής και επανεγγραφής των νηπίων θα γίνονται δεκτές από 25 Μαϊου 2015 έως 15 Ιουνίου 2015 και ώρες από 10.00 π.μ έως 12.00 μ.μ στα γραφεία του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία « Παιδικός- Βρεφονηπιακός Σταθμός- Δήμου Καλυμνίων- ΜΑΝΑ-Ιωάννα Καρπάθιου».
Από το Τμήμα Αλιείας της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ανακοινώνεται ότι :
Σελίδα 1 από 102
HomeΚΑΛΥΜΝΟΣ Top of Page