ΚΑΛΥΜΝΟΣ (1056)

Τελευταία νέα από την Κάλυμνο.

VIDEO

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλύμνου κ.Σακελάρης Τηλιακός δήλωσε στο Αιγαίο tv ότι είναι όλα έτοιμα για την Ρεγκάτα BODRUM CAP 2014 η οποία θα πραγματοποιηθει 22&23 Οκτωβρίου.
VIDEO

To κτιριο του λιμεναρχείου Καλύμνου έχει υποστεί φθορές από τον χρόνο και πρόσφατα με τα έντονα καιρικά φαινόμενα υπέστη ζημιές. Τμήματα του μπαλκονιού στη πίσω πλευρά έπεσαν με κίνδυνο να τραυματιστούν πεζοί. Οι κάτοικοι ζητούν αυτό το ιστορικό κτίριο να ανακαινησθεί και να συντηρηθεί γιατί αποτελέι κόσμημα για το λιμάνι του νησιού.
Ο χώρος ανεξέλεγκτης ταφής απορριμμάτων (ΧΑΔΑ), αποτελεί όχι μόνο απειλή για τη δημόσια υγεία, αλλά και άμεσο κίνδυνο κατάρρευσης των οικονομικών του Δήμου , με ότι αυτό συνεπάγεται για την τοπική οικονομία.
Αδιαφορία του Υπουργείου Τουρισμού, σε συνδυασμό με το Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου που στέκονται σε γραφειοκρατικές λεπτομέρειες, σαμποτάρουν τη ζωτικής σημασίας τουριστική κίνηση στα Δωδεκάνησα. Και πόσο μάλλον στα μικρότερα, όπου και ο ένας τουρίστας αποτελεί πηγή οικονομικής αιμοδοσίας.
Όπως γνωρίζεται στις 4 Νοεμβρίου 2014 εκδικάζεται στο Συμβούλιο της Επικρατείας η προσφυγή του Δήμου Καλυμνίων κατά της ΕΛ.ΣΤΑΤ, για τη μη απογραφή ως αυτοτελών οικισμών του Χωριού και του Λαφασιού στην απογραφή του 2011.
Άγνωστα παραμένουν μέχρι στιγμής, τα αίτια του θανάτου της 46χρονης ημεδαπής που κρατούνταν στο Αστυνομικό Τμήμα Κω, μετά τη σύλληψή της στην Κάλυμνο, με την κατηγορία κατοχής και μεταφοράς ναρκωτικών.
Συνελήφθη χθες (19-10-2014) στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλύμνου, μια 46χρονη ημεδαπή, κατηγορούμενη για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση.
Στα Δωδεκάνησα βρίσκεται από χτες το βράδυ στα πλαίσια νέας τετραήμερης επίσκεψης στην περιοχή, ο Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.
Σελίδα 1 από 76
HomeΚΑΛΥΜΝΟΣ Top of Page