ΚΑΛΥΜΝΟΣ (1540)

Τελευταία νέα από την Κάλυμνο.

Αύριο 2-9-15 από 08:00 έως 12:00 θα πραγματοποιηθεί έκτακτη εθελοντική Αιμοδοσία.
Η Επιτροπή Αθλητισμού του Δήμου Καλυμνίων - Γραφείο Αθλητισμού σας προσκαλεί στους Κολυμβητικούς Αγώνες για το κλείσιμο του Κολυμβητικού Καλοκαιριού 2015, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο την
Ο σύλλογος γυναικών «ΗΡΑ» συγχαίρει όλα τα παιδιά και τους γονείς τους για την επιτυχία τους στις πανελλήνιες.
Με το ΑΠ: Α2β/Γ.Π. οικ.62533/13-8-2015 έγγραφο του Αν. Υπουργού Υγείας κ. Α. Ξάνθου προς το ΑΣΕΠ ζητείται η Προκήρυξη 916 μονίμων κενών οργανικών θέσεων σε φορείς του Υπουργείου Υγείας.
Από την Περιφερειακή Ενότητα Καλύµνου ανακοινώνεται ότι στα πλαίσια του προγράµµατος στήριξης Μικρών Νησιών του Αιγαίου Πελάγους χορηγείται στρεµµατική ενίσχυση για τη στήριξη της καλλιέργειας φθινοπωρινής πατάτας στο Ν.∆ωδκανήσου. Η οικονοµική ενίσχυση χορηγείται στους παραγωγούς ανεξαρτήτως ιδιότητας και επαγγέλµατος για την κάλυψη µέρους του κόστους του προϊόντος.
Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κο Π. Παυλόπουλο συναντήθηκε χθες 26/8/2015 αντιπροσωπεία της Αυτοδιοίκησης που αποτελείτο από το Προεδρείο της Κ.Ε.Δ.Ε. και Δημάρχους από νησιωτικούς και παραμεθόριους Δήμους της χώρας.
Η Επιτροπή Αθλητισμού του Δήμου Καλυμνίων - Γραφείο Αθλητισμού και ο Ναυτικός Όμιλος Καλύμνου σας προσκαλούν στις εκδηλώσεις- αγώνες για το κλείσιμο του Κολυμβητικού Καλοκαιριού 2015, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο τις παρακάτω ημέρες:
Στην Κάλυμνο βρίσκεται από την Δευτέρα ο Αντιπεριφερειαρχης Πρωτογενή Τομέα κ. Φιλήμονας Ζαννετίδης, για σειρά επαφών με τοπικούς φορείς και συλλόγους, καθώς και για επισκέψεις σε παραγωγικές μονάδες του νησιού.
Με την ευκαιρία της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της ΚΕΔΕ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 26/8/2015 στα γραφεία της Ένωσης στην Αθήνα, ο δήμαρχος Καλυμνίων κος Ιωάννης Γαλουζής, πρόκειται να εκθέσει αναλυτικά και να καταθέσει εγγράφως συγκεκριμένες προτάσεις, για την αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών που συνεχώς αυξάνονται στο νησί μας.
Συνάντηση εργασίας με τον Αντιπεριφερειάρχη πρωτογενή τομέα κο Φιλ. Ζανετίδη και τον Έπαρχο Καλύμνου κο Γ. Θεμέλαρο είχε σήμερα στο γραφείο του ο δήμαρχος κος Ιω. Γαλουζής, παρουσία του αντιδημάρχου Τεχνικής Υπηρεσίας κου Κ. Ζαϊρη και του δημοτικού συμβούλου κου Χ. Πλάτση, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και την επεξεργασία προτάσεων σε θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος .
Σελίδα 1 από 110
HomeΚΑΛΥΜΝΟΣ Top of Page