ΚΑΛΥΜΝΟΣ (941)

Τελευταία νέα από την Κάλυμνο.

Την Κω και την Κάλυμνο θα επισκεφτεί ο διοικητής του Νοσοκομείου της Ρόδου Βασίλης Παπανικόλας, προκειμένου να επιληφθεί των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα νοσοκομεία των δύο νησιών. Σημειώνεται ότι ο διοικητής του νοσοκομείου της Ρόδου έχει στην αρμοδιότητά του την εποπτεία των εν λόγω νοσοκομείων, αλλά την διοίκηση ασκούν ορισμένοι υποδιοικητές.
VIDEO

Στον ειδυλλιακό χώρο του Άη Γιάννη στο Mασούρι , έγινε χθες η παρουσίαση του βιβλίου της Ρένας Ρώση-Ζαϊρη, Δίδυμα Φεγγάρια. Ακολούθησε μουσική βραδιά. Την εκδήλωση παρακολούθησε αρκετός κόσμος.
VIDEO

O νεοεκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος κ. Γιώργος Τρικοίλης ενημερώθηκε για θέματα καθαριότητας σήμερα και εξέφρασε την επιθυμία να σχοληθεί με την υπηρεσία καθαριότητας μια και η ανάληψη της προεδρίας της ΑΝΕΚ, την οποία πρόκειται να αναλάβει, αργεί. Εκφράζει επίσης την αισιοδοξία του ότι θα υπάρξει βελτίωση στην εικόνα του νησιού. Πολλά είναι και τα θέματα της ΑΝΕΚ για τα οποία πρέπει να ενημερωθεί, όπως λέει ο ίδιος.
Στις 30-07-2014 το απόγευμα συνελήφθησαν στην Κάλυμνο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων έντεκα υπήκοοι Συρίας (δέκα άνδρες και μια γυναίκα που συνόδευαν ένα παιδί) για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια.
1.Στις 29-07-2014 το απόγευμα εντοπίστηκαν στην Βαθύ Καλύμνου και συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων εννέα υπήκοοι Συρίας (6 άνδρες και 3 γυναίκες) για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.
Στις 28-07-2014 το απόγευμα εντοπίστηκαν στην περιοχή Βαθύ Καλύμνου και συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων τριάντα τρεις υπήκοοι Συρίας (21 άνδρες και 6 γυναίκες που συνόδευαν 6 παιδιά) για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.
VIDEO

Ξεκίνησε όπως κάθε χρόνο η έκθεση του καλλιτεχνικού συλλόγου Καλύμνου η οποία θα κρατήσει τις πύλες της ανοικτές για το κοινό μέχρι τις 27 Αυγούστου. Αγιογραφίες , κεραμικά, πίνακες, κοσμήματα και άλλες υπέροχες δημιουργίες Καλυμνίων καλλιτεχνών εκτίθενται στο ισόγειο του Παρθεναγωγείου στην Κάλυμνο. Για την έκθεση μιλά στην κάμερα του σταθμού μας ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Μιχ. Πάου.
*Στη διάσωση τριών (03) παράνομων μεταναστών προέβησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής ακτοφυλακής, στην παραλία ''ΑΛΜΥΡΕΣ'' των ανατολικών ακτών της ν. Καλύμνου.
Σελίδα 1 από 68
HomeΚΑΛΥΜΝΟΣ Top of Page