ΚΑΛΥΜΝΟΣ (790)

Τελευταία νέα από την Κάλυμνο.

Πραγματοποιήθηκε την Μεγάλη Τρίτη 15 Απριλίου 2014, συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ «ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ – ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ», στα γραφεία του ΚΕΚ «Γεώργιος Γεννηματάς» στο Ροδίνι.
Στον εντοπισμό και τη διάσωση οκτώ (08) παράνομων μεταναστών προέβησαν, πρωινές ώρες χθες, στελέχη του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ.
Συνελήφθη χθες (14-04-2014) στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλύμνου, ένας 35χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και υδροπονική καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης με σκοπό την εμπορία.
Δέκα (10) παράνομοι μετανάστες εντοπίστηκαν, πρώτες πρωινές ώρες χθες, από στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., στη θαλάσσια περιοχή της νήσου Ψερίμου.
Στις 10-04-2014 το πρωί εντοπίστηκαν στην περιοχή Σκάλια Καλύμνου από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής και συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων 9 άνδρες υπήκοοι Συρίας, για παράνομη είσοδο στη χώρα προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.
VIDEO

Απεργία πραγματοποίησαν χθες οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου της Καλύμνου με αφορμή την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου που περιλαμβάνει σκληρά μέτρα για τους εργαζόμενους στο δημόσιο αλλά και για την διαθεσιμότητα στην οποία έχουν τεθεί οι οδηγοί του νοσοκομείου.
VIDEO

Την παραίτηση του από Δημοτικός σύμβουλος ανακοίνωσε προχθές το βράδυ, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Γιάννης Μαγκάκης.
Συνελήφθη χθες (01-04-2014) το απόγευμα στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλύμνου, ένας 37χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη οικογενειακή βία και υφαίρεση.
Η ΑΝ.ΔΩ. Α.Ε. ως ενδιάμεσος φορέας διαχείρισης για την υλοποίηση του τοπικού προγράμματος LEADER του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας 2007 – 2013, θα προβεί στο αμέσως προσεχές διάστημα στη δημοσιοποίηση δύο (τελευταίων) προκηρύξεων για ιδιωτικές επενδύσεις στην περιοχή του Δήμου Καλυμνίων.
Στα πλαίσια Προγράμματος "θαλάσσιας εκπαίδευσης και υποθαλάσσιας περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης", την Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014, η Πολιτιστική Ομάδα "Αρχιπέλαγος", σε συνεργασία με το καταδυτικό κέντρο Sea Breaze Technical Diving Facility και υπό την αιγίδα του Δήμου Μοσχάτου, πραγματοποίησε παρουσίαση με θέμα "Οι σφουγγαράδες της Καλύμνου & το σφουγγάρι (είδη-φυσιολογία-επεξεργασία-χρήσεις)".
Σελίδα 1 από 57
HomeΚΑΛΥΜΝΟΣ Top of Page