ΚΑΛΥΜΝΟΣ (1099)

Τελευταία νέα από την Κάλυμνο.

Από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Πόλεως Καλύμνου ανακοινώνεται ότι οι εξετάσεις ενηλίκων για την απόκτηση απολυτηρίου Δημοτικού Σχολείου θα διενεργηθούν τελικά στις 5 Δεκεμβρίου 2014, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:35 στο χώρο του εν λόγω σχολείου (Άγιος Στέφανος, Κάλυμνος, τηλέφωνο 2243028131). Η αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής των εξετάσεων οφείλεται στον ορισμό της 4ης Δεκεμβρίου 2014 ως ημέρας τέλεσης του μνημόσυνου του Μεγάλου Ευεργέτη της Καλύμνου Νικολάου Βουβάλη και της συζύγου του Αικατερίνης, στην οργάνωση του οποίου συμμετέχει και το σχολείο.
Στις 21-11-2014 το μεσημέρι συνελήφθη στην Κάλυμνο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων ένας 25χρονος ημεδαπός γιατί εντοπίστηκε στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας, που έγινε παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, να προσπαθεί να διαφύγει από την κατοικία του έχοντας στην κατοχή του ποσότητα ηρωίνης βάρους 17 γραμμαρίων, καθώς και 11 ναρκωτικά χάπια.
Την Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014 αρχίζει το 6ο OPEN ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ που διοργανώνει το Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Καλυμνίων.
ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΠΟΘΗΤΟ ΑΝΤ. ΨΑΡΟΜΠΑ
Ενημερώνουμε τους συμπατριώτες και συμπατριώτισσές μας που τυγχάνουν δικαιούχοι των προνοιακών επιδομάτων στους Δήμους, Καλυμνίων, Λέρου, Πάτμου, Αστυπάλαιας, Λειψών & Αγαθονησίου, ότι η καταβολή των σχετικών επιδομάτων για την χρονική περίοδο Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου 2014, θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014.
Με την παρούσα ανακοίνωση θα θέλαμε να συγχαρούμε τους αθλητές Ιωάννη Κουλλια και Αντώνιο Ρογαλιδη για τις επιτυχίες στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων τζούντο όπου μετά από 4 νίκες στις κατηγορίες τους κατάφεραν να επιστρέψουν στη Κάλυμνο με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου.
Ενημερώνουμε τους καταναλωτές μας ότι αύριο 18/11/2014 ημέρα Τρίτη λόγο διακοπής ρεύματος από την ΔΕΗ σε γεωτρήσεις και αντλιοστάσια ύδρευσης πιθανόν να δημιουργηθεί πρόβλημα υδροδότησης. Για αυτόν το λόγο παρακαλούνται οι καταναλωτές μας όπως αποθηκεύσουν τις αναγκαίες ποσότητες νερού που χρειάζονται για τις ανάγκες τους.
Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση που έγινε από τον δήμαρχο κ. Γιάννη Γαλουζή, από τις 29 θέσεις οι 23 είναι ΥΕ και ΔΕ (Υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) και οι υπόλοιπες 6 ΠΕ και ΤΕ (Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης).
Το πρώτο σχολείο στην Κάλυμνο, αν όχι στην Ελλάδα, που ενέταξε επίσημα το πρόγραμμα της αναρρίχησης «Φτάνω Ψηλά» στις δραστηριότητές του, αναδεικνύεται το Δημοτικό Σχολείο Πανόρμου, επιδιώκοντας να καλλιεργήσει στα παιδιά μια δεξιότητα που είναι στενά συνδεδεμένη με την ανάπτυξη του τόπου τους, με τον τελευταίο να φιγουράρει στην κορυφή της λίστας με τους δημοφιλέστερους αναρριχητικούς προορισμούς παγκοσμίως.
Δεκαπέντε (15) παράνομοι μετανάστες εντοπίστηκαν, βραδινές ώρες χθες, στο Φαρμακονήσι, από πλήρωμα ναυαγοσωστικού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.
Σελίδα 1 από 79
HomeΚΑΛΥΜΝΟΣ Top of Page